Gruijters Schilderwerken, Erp, gemeente MeijerijstadWelkom op de website van Gruijters Schilderwerken


Mede door uw smaak en onze ervaring en vakmanschap komen we samen tot prachtige resultaten!!

Bij Gruijters Schilderwerken zijn wij trots op onze werkzaamheden. Kwaliteit en duurzaamheid is waar wij voor staan.

Goed onderhoud aan woningen en bedrijfspanden draagt bij aan het behoud van hun waarde en functionaliteit. Een woning moet het ‘heerlijk thuiskomen’ gevoel uitstralen en een goed verzorgd bedrijfspand wekt de interesse van uw klanten en leveranciers.

Sfeervolle interieurs ontstaan onder andere door het toepassen van goed gekozen combinaties van diverse kleuren en materialen. Juist door een specifieke kleurencombinatie, of door een aanvulling met behang of decoratieve schilder- en/of stuctechniek kan er een extra sfeervolle, speelse of luxe uitstraling worden gecreëerd. Wij denken desgewenst graag mee in het ontwerpen en samenstellen van uw kleurplan.

Naast vakkundig schilderwerk zijn wij verder gespecialiseerd in behangen, glas plaatsen, decoratief schilder- en stucwerk, stukadoren en voeren we kleine bouwkundige werkzaamheden uit als houtrotreparatie, betonrotherstel, schaven van klemmende ramen en of deuren en het strak kitten van sanitair, tegelwerk en dilatatievoegen.

Voor glad en strak schilderwerk maken we tevens gebruik van airless spuitapparatuur. 


Kijkt u eens op onze pagina Werkzaamheden. Hier vindt u een uitgebreide toelichting op de werkzaamheden die wij aanbieden.


 

E-mailen
Bellen
Info