Behang

Behang is een eeuwenoud product en behangwerk wordt vaak door een schilder uitgevoerd.

Behang is er in diverse kwaliteiten, soorten en materialen ter decoratie van wanden in woonhuizen, hotels, kantoren en Bed & Breakfasts of voor een stootvaste versteviging van gepleisterde wanden in ziekenhuizen, zorginstellingen of openbare gebouwen.

Tegenwoordig wordt behang vooral als luxe sfeermaker toegepast. Bijvoorbeeld een mooi decoratief patroon op een wand die in het oog moet springen. Er is veel keus uit mooie collecties en tegenwoordig is het zelfs ook mogelijk om een eigen ontwerp of foto te laten printen, een eigen gemaakte  en uitvergrote vakantie- of sfeerfoto kunnen een interieur wel een heel speciale eigen beleving geven.

Ook kunnen prachtig uitvergrote motieven een wand versieren en met een speciale kwaliteit materiaal en lijm kunnen we zelfs wanden in badkamers behangen. Geen gebruik van tegels meer maar een behang met een groot patroon van bijvoorbeeld een bloem of veer op de wand en bijvoorbeeld een Betonlook afwerking op de vloer zorgen voor een bijzonder fraaie Italiaanse sfeer.

Wij werken samen met de Wandstyling afdeling van onze groothandel waar vele collecties bekeken en combinaties geadviseerd kunnen worden.


E-mailen
Bellen
Info