Gruijters Schilderwerken, Erp, gemeente Meijerijstad

Schilderwerk

Mede door uw smaak en onze ervaring en vakmanschap komen we samen tot prachtige resultaten!!

Binnen- en buitenschilderwerk aan woonhuizen, kantoorgebouwen, bedrijfspanden, utiliteitsbouw, constructiewerk en schepen vragen om een mooie strakke uitstraling en moeten van een duurzame kwaliteit zijn. Niet alleen om de bouwkundige onderdelen langdurig te beschermen maar ook om een fraai totaalplaatje te creëren wat door de kleur en sfeer een prettig gevoel van thuis geeft of juist in een degelijke, strakke, stoere of zakelijke uitstraling voorziet.

Om dit te kunnen realiseren denken we graag met onze opdrachtgevers mee en zullen we altijd samen een plan van aanpak maken. Als we worden uitgenodigd voor een offerte gaan we de huidige situatie bekijken en de verwachtingen bespreken. In onze offerte kunnen we naast het gebruikelijke opgeven van de te behandelen onderdelen en systemen en kleuren tevens een advies uitbrengen en een verantwoording geven voor het gekozen systeem. Het wordt vaak door onze klanten benoemd en gewaardeerd dat we werken alsof het voor onszelf is, met zorg en aandacht en plezier.

We werken uitsluitend met professionele materialen om de duurzame kwaliteit te kunnen waarborgen. Er zijn veel verschillende verffabrikanten maar we hebben uit onze ervaring geleerd dat iedere leverancier juist specifieke producten heeft die voor een bepaalde toepassing uitermate geschikt zijn. We kiezen uit dit enorme aanbod de producten waar we achter staan en graag mee werken maar kunnen in principe ieder merk gebruiken als een opdrachtgever daar een specifieke voorkeur of voorschrift voor heeft.

Van nieuwbouwwoning tot en met onderhoud en restauraties aan monumentale panden, uw project is bij ons in vertrouwde handen.

Voormalig koetshuis, nu woonhuis, centrum Breda

              

E-mailen
Bellen
Info