Gruijters Schilderwerken, Erp, gemeente Meijerijstad

Glas

Glasschade, erg vervelend maar het kan gebeuren. We vervangen graag de ruit maar moeten wel een type plaatsen dat aan de huidige voorschriften en veiligheidseisen voldoet. Er wordt waar nodig gebruik gemaakt van gehard of gelaagd glas om persoonlijk letsel te voorkomen bij een toekomstige ruitschade.

Of misschien wilt u een woning of pand voorzien van isolatieglas, volgens de laatste eisen ten aanzien van isolatiewaarde en veiligheid. Dubbel glas van de eerste generatie kan inmiddels lek geraakt zijn wat condens tussen de glasplaten geeft en de isolatie waarde is zeker lager dan het moderne HR++ glas of Triple glas waarbij 3 ruiten met 2 x een luchtspouw worden gebruikt in plaats van 2 ruiten en 1 luchtspouw.

De eisen ten aanzien van veiligheid in geval van glasbreuk zijn in de loop der jaren sterk uitgebreid.

Het vervangen van de ruiten met een grotere totaaldikte is alleen mogelijk als de te beglazen onderdelen daar ook voor geschikt zijn of worden gemaakt. Bouwkundige voorbereiding besteden we uit aan de machinale timmerman, deze kan beoordelen of het houtwerk en hang- en sluitwerk zwaar genoeg is uitgevoerd zodat er geen toekomstige problemen met klemmende ramen en of deuren ontstaan.

We gebruiken glaslatten van goede kwaliteit, monteren met rvs spijkers en schroeven en zorgen dat alles met duurzame, overschilderbare beglazingskit wordt geseald.

Ook voor spiegels of glas met coating op de achterzijde als achterwand in bijvoorbeeld uw keuken. Hardglazen deuren of wanden zoals bijvoorbeeld in een entree of een badkamer.

Neem gerust contact op als u een project voor ons heeft.


E-mailen
Bellen
Info